INDIAN DINNER EXPRESS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3503 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indian Dinner Express. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 9:27 Tried a different dish the dansakh with mango lassi. As always it was delicious Delivery time is always good. And the food is brought with a friendly face and warm. Keep it up from a satisfied customer.
28 nov 2022 om 19:06 Heerlijk gegeten weer! Alleen kun je echt niet rekenen op de tijd van de foodtracker, duurt gewoon 30 minuten langer. Dus op tijd bestellen want de bezorgtijd is altijd minimaal een uur.
27 nov 2022 om 0:43 Het bezorgen ging weer tergend langzaam. Maar na 1,5 uur wachten was de shahi paneer weer zo lekker dat ik de volgende keer weer gewoon bestel! Verse, smaakvolle, gulle porties met heerlijke naan.
25 nov 2022 om 14:02 wow it's a amazing
24 nov 2022 om 23:27 One of the worst deliveries. I did not receive what I ordered. Also, this is not authentic Indian food for sure. I need my refund.
24 nov 2022 om 22:17 It was delicious. Only the hotwings portion is really to small considering the price of €6, 00 for a few pieces!! That's not fine
23 nov 2022 om 17:33 Helaas een stuk minder aan het worden als je het vergelijkt met voorheen. Simpele witte rijst tegenworodig, geen paprika bij de hotwings of sausjes meer. Jammer
21 nov 2022 om 19:26 My favourite take away Indian! Two thumbs up, full flavours, great service. I recommend
20 nov 2022 om 22:09 Duurde heel lang en was koud, echt jammer
20 nov 2022 om 20:45 Food never arrived. We called multiple times and the restaurant told us it was on the way and hung up on us.
20 nov 2022 om 20:44 We bestellen hier vaker, vandaag was het echt ondermaats. Bezorgtijd ook veel langer dan vooraf aangegeven.
20 nov 2022 om 20:43 Het bezorgen heeft 2,5 uur geduurd, wat heel erg overdreven is en het eten was natuurlijk hartstikke koud! Jammer!